Ką gaminti, kad norėtų visi, visi negalėtų atsivalgyti ir prašytų pakartoti? Žinoma, gaspačo, šaltą sriubą, kurios – kaip ir šaltibarščių – norisi visur ir visada. Išbandykite ir kiek kitokį variantą – rožinę gaspačo. Patiekite su šlakeliu aliejaus ir krekerių trupiniais.
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
Video receptą rasite Alfo IG profilyje čia.
2–4 asm.
Gaminimo laikas: 10 min.
Gaspačo sriubai pagaminti reikia:
2 trumpavaisių agurkų
1 didesnio pomidoro
½ svogūno
1–2 skiltelių česnako
1 aitriosios paprikos
200 g KĖDAINIŲ KONSERVAI itališko stiliaus padažo su daržovėmis „Napoletana“
1 skardinės MUTTI konservuotų pomidorų
3 šaukštų ŽEMAITIJOS natūralios grietinės
250 ml SUKČIUS natūralaus daržovių sultinio
Žiupsnelio DANSUKKER ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“
Žiupsnelio KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių
Žiupsnelio KOTANYI druskos ir pipirų mišinio
Šviežių bazilikų lapelių (papuošimui)
1 šaukštelio alyvuogių aliejaus
2–3 GAIDELIS krekerių „Klasika“
Nedideliais kubeliais supjaustykite agurką ir pomidorą, sudėkite į dubenį.
Į kelias dalis padalinkite likusį pomidorą, svogūną, aitriąją papriką, pasmulkinkite agurką.
Į kokteilinę sudėkite pjaustytas daržoves, KĖDAINIŲ KONSERVAI itališko stiliaus padažą su daržovėmis „Napoletana“, MUTTI konservuotus pomidorus ir ŽEMAITIJOS natūralią grietinę. Supilkite SUKČIUS natūralų daržovių sultinį, berkite DANSUKKER ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“ ir KOTANYI aitriųjų paprikų dribsnių. Viską sutrinkite.
Į lėkštės vidurį sudėkite kubeliais smulkintą agurką ir pomidorą, berkite KOTANYI druskos ir pipirų mišinio, papuoškite bazilikų lapeliais.
Iš šonų supilkite gaspačo sriubą, pagardinkite šlakeliu alyvuogių aliejaus ir patrupinkite GAIDELIS krekerių „Klasika“.
Geriausias laikas yra dabar! Kodėl? Rinkis augalinį maistą ir sužinok – www.choosenow.eu
#rinkis augalinį maistą
Gardžių atradimų.
ความคิดเห็น