Pomidorų salotos arba rūkyta sriuba (Receptas)
- eglerace
- 2024-10-23
- 1 min. skaitymo
Gaminote salotas, bet užsimanėte sriubos? O gal jūs norite sriubos, bet šeima reikalauja salotų? Alfo receptas pamaitins ir laimingus padarys visus! Šias gaivias rūkyto varškės sūrio ir pomidorų salotas paversti sriuba yra lengviau negu lengva.
Išbandykite kulinarinį triuką dabar: jis pravers ir gelbės jus visada!
Skanu, gaivu, greita ir įdomu!

Video receptą žiūrėkite Alfo instagrame čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
2–4 asm.
Gaminimo laikas: 15 min.
Salotoms pagaminti reikia:
3–4 įvairių pomidorų
1 vidutinio mėlynojo svogūno
600 g DOBILAS ekologiško kefyro
2–3 skiltelių česnako
1–2 trumpavaisių agurkų
1 saujos krapų
Žiupsnelio KOTANYI druskos ir pipirų mišinio
½ citrinos žievelės
250 g ŽEMAITIJOS rūkyto varškės sūrio su česnakais ir lašinukais
20 g NATURLI BLOCK ekologiškų tepiųjų riebalų
160 g ANAMMA šaldytų falafelių
Pomidorus supjaustykite vidutinio dydžio gabaliukais, svogūną – kubeliais, viską sudėkite į lėkštę.
Į dubenį supilkite 250 g DOBILAS ekologiško kefyro. Agurką supjaustykite kubeliais, česnaką ir dalį krapų susmulkinkite ir sumaišykite su kefyru.
Pagardinkite KOTANYI druskos ir pipiru mišiniu, įtarkuokite citrinos žievelės. Padažą užpilkite ant pomidorų. ŽEMAITIJOS rūkytą varškės sūrį su česnakais ir lašinukais palaužykite, suberkite ant salotų.
Keptuvėje išlydykite NATURLI BLOCK ekologiškus tepiuosius riebalus, sudėkite ANAMMA šaldytus falafelius, pakepinkite ir dėliokite ant salotų.
Puoškite krapų šakelėmis.

TRANSFORMACIJA.
Kaip gaminti rūkyto skonio sriubą:
Pagamintas salotas (be falafelių) sudėkite į kokteilinę, supilkite ekologišką kefyrą, sutrinkite iki vientisos masės ir supilkite į dubenį.
Berkite rūkyto varškės sūrio su česnakais ir lašinukais
Papuoškite krapų šakelėmis.

#choosenow.eu #rinkisEU #rinkisaugalinįmaistą Geriausias laikas yra dabar! Kodėl? Rinkis augalinį maistą ir sužinok – www.choosenow.eu
Gardžių atradimų.