top of page

Pirmieji pavartykite naujausią „Verdu ir kepu“ numerį!


Naujausiame rudeniu kvepiančiame „Verdu ir kepu“ žurnale vis dėlto bandėme sustabdyti gražiausias vasaros akimirkas, bet kartu ir gėrėjomės dosniomis rudens dovanomis. Ei, kokia čia dovana – bulvė? Nesveika, nemadinga… Argi? – klausiame mes. Juk dažnai taip būna, kad aršiausi priešininkai patyliukais daro būtent tai, ką kritikuoja. Toks retorinis klausimas – kiek bulvių kritikų iš tikrųjų nevalgo bulvių? Tikriausiai labai maža, kiti slėpdami tai daro. Mes neturime, ko slėpti, nusimetėme drabužius ir rodome tikrą, neišgalvotą maistą. Prekybos centrų mišrainių testas, Naglio Bieranco maisto nuodėmių išpažintis, daugybė bulvių patiekalų. Bet taip pat tramdome ir labai sėkmingai baklažaną, rengiame obuolių bei kriaušių dvikovą ir atskleidžiame intymias tartų paslaptis. O pakeliui gaminame pusryčius, pietus, vakarienes, priimame svečius – tiesiog gyvename tikrą gyvenimą. Kas su mumis?


Naujausią numerį galite įsigyti ČIA.

Naujausi įrašai

bottom of page