Pica su vištiena ir spanguolėmis


Pica su vištiena ir spanguolėmis, vmg receptas

4 asm.

Gaminimas 40 min.

Kepimas 10-12 min.

Orkaitės t-ra 220 °C


Reikia:

  • žiupsnelio šviežių kalendrų

  • druskos, pipirų

Picos viršui:

  • 100 g fermentinio sūrio

  • 2 mocarelos (po 125 g) rutuliukų

  • 8 pievagrybių

  • 4 šaukštų spanguolių

  • 1 keptos vištienos krūtinėlės

  • pipirų

  • šviežių čiobrelių

Tešlai:

Padažui:

1. Padažui skirtus produktus sudėkite į virtuvinio kombaino indą ir sutrinkite iki vientisos masės.

2. Į šiltą pieną suberkite trečdalį miltų, mieles, cukrų, druską ir gerai išmaišykite.

3. Supilkite aliejų.

4. Berdami likusius miltus užminkykite tešlą. Palikite ją pakilti šiltoje vietoje apie 30–40 min.

5. Pakilusią picos tešlą padalykite į keturias dalis. Iškočiokite ir aptepkite paruoštu padažu.

6. Ant viršaus berkite tarkuotą fermentinį sūrį, plėšytą mocarelą, spanguoles, smulkintus pievagrybius, smulkintą vištienos krūtinėlę, pagardinkite pipirais ir šviežiais čiobreliais.

7. Picą kepkite 220 °C orkaitėje apie 10–12 min.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg