Ar žinote, kada atsitraukia rudens dargana ir prasideda jaukus aksominis ruduo? Tada, kai mėgstama kava pakvimpa šildančiais prieskoningais aromatais. Alfas kviečia namuose pasigaminti labai aromatingo, jausmus šildančio sirupo.
Mažas kasdienis malonumas ir labai gera dovana įvairiausiomis progomis.

Video receptą rasite Alfo instagrame čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
20 asm.
Gaminimo laikas: 5 min.
Naminiam prieskonių mišiniui kavai pagaminti reikia:
100 ml DANSUKKER šviesiojo sirupo
1–2 šaukštelių KOTANYI burbono vanilinio cukraus
Žiupsnelio maltų kardamonų
Žiupsnelio maltų muskatų
Žiupsnio maltų gvazdikėlių
1 puodelio mėgstamos NESPRESSO kavos
Pieniško šokolado PERGALĖ su sausainių įdaru (patiekti)
1. Į prikaistuvį supilkite DANSUKKER šviesųjį sirupą, suberkite KOTANYI burbono vanilinį cukrų, maltus kardamonus, muskatus ir gvazdikėlius. Maišydami šildykite beveik iki virimo.
2. Į stiklinę supilkite pagamintą sirupą ir NESPRESSO kavą.
3. Galite mėgautis kava kartu su PERGALĖ pienišku šokoladu su sausainių įdaru.
Gardžių atradimų.
Gardžių patiekalų receptų rasite naujoje Alfo Ivanausko ir fitneso trenerio bei sveikesnės gyvensenos mokytojo Pauliaus Ratkevičiaus knygoje NORIU VALGYTI SVEIKAI, BET SKANIAI.
Knygą už geriausią kainą įsigyti galite čia👇
Gardžių atradimų.