top of page

Naminiai prieskoniai (Receptas)

Prieskonių mišinių pasirinkimas įvairiems patiekalams yra turbūt neaprėpiamas. Tačiau išskirtinimo kaip tik jūsų mėgstamiems patiekalams suteikia tai, ką pridedate nuo savęs: gal savo mėgstamą, bet retą prieskonį, gal žaidžiate prieskonių kiekiais ir pan. Alfas kviečia susikurti savo prieskonių mišinį, kuris tiks ir paukštienai, ir bulvių patiekalams ir daržovių troškiniams. Be to, puiki valgoma dovana.

naminiai prieskoniai_prieskonių mišinys_naminių prieskonių mišinys_receptas
Alfo Ivanausko nuotr.

Laidą #Alfovila žiūrėkite čia



JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:


 

Naminiams prieskoniams pagaminti reikia:

  • 32 g KOTANYI česnakų miltelių

  • 14 g KOTANYI Kajeno paprikų

  • 25 g KOTANYI prieskonių „Toskana“

  • 1 šaukštelio KOTANYI maltų gvazdikėlių

  • 8 g KOTANYI kmynų

  • Žiupsnelio KOTANYI rozmarino (galima nedėti)

1. Visus KOTANYI prieskonius suberkite į sausą indą ir išmaišykite.


PATARIMAI:

1. Prieskoniai tiks paukštienos, bulvių patiekalams ir daržovių troškiniams.

2. Tokius prieskonius galite suberti į gražų indą ir dovanoti savo draugams.


Skanaus.


Naujausi įrašai

bottom of page