Prieskonių mišinių pasirinkimas įvairiems patiekalams yra turbūt neaprėpiamas. Tačiau išskirtinimo kaip tik jūsų mėgstamiems patiekalams suteikia tai, ką pridedate nuo savęs: gal savo mėgstamą, bet retą prieskonį, gal žaidžiate prieskonių kiekiais ir pan. Alfas kviečia susikurti savo prieskonių mišinį, kuris tiks ir paukštienai, ir bulvių patiekalams ir daržovių troškiniams. Be to, puiki valgoma dovana.

JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
Naminiams prieskoniams pagaminti reikia:
32 g KOTANYI česnakų miltelių
14 g KOTANYI Kajeno paprikų
25 g KOTANYI prieskonių „Toskana“
1 šaukštelio KOTANYI maltų gvazdikėlių
8 g KOTANYI kmynų
Žiupsnelio KOTANYI rozmarino (galima nedėti)
1. Visus KOTANYI prieskonius suberkite į sausą indą ir išmaišykite.
PATARIMAI:
1. Prieskoniai tiks paukštienos, bulvių patiekalams ir daržovių troškiniams.
2. Tokius prieskonius galite suberti į gražų indą ir dovanoti savo draugams.
Skanaus.