top of page

Lazanija vos per 20 min.: išbandykite – gaminsite vėl ir vėl


lazanija, receptas, Alfas Ivanauskas

#Alfodidysiskulinarinissou laidas ir video receptą rasite ČIA


Reikia:

  • 2 stiklainių SUSLAVIČIAUS trintų pomidorų padažo „Daržovinis“

  • 350 g NATURLI sojos faršo

  • 1 citrinos

  • SANTA MARIA gvazdikėlių

  • 40 g sviesto

  • 1 šaukšto miltų

  • 750 ml pieno

  • SANTA MARIA muskato riešuto

  • Župsnelio SANTA MARIA druskos

  • 500 g lazanijos lakštų

  • 200 g parmezano

1. Sudėkite į dubenį SUSLAVIČIAUS trintų pomidorų padažą „Daržovinis“, sumaišykite su NATURLI sojos faršu, įtarkuokite citrinos žievelės ir gvazdikėlių. Viską sumaišykite.

2. Sviestą ištirpinkite keptuvėje, suberkite miltus ir išmaišykite. Pamažu pilkite pieną ir maišykite. Patarkuokite muskato riešuto, įberkite druskos, kaitinkite, kol lengvai sutirštės. Patarkuokite pusę parmezano kiekio, išmaišykite ir nukaiskite.

3. Į skardelę dėkite pomidorų padažą, po to – lazanijos lakštus, tepkite bešamelį, lakštus ir po to pomidorų padažą su sojos faršu. Taip suformuokite visą lazaniją. Ant paskutinio lakšto dėkite bešamelį, po to likusį pomidorų padažą, pramaišykite, užtarkuokite sūrio.

4. Kepkite iki 170 °C įkaitintoje orkaitėje apie 50 min. Prieš pjaustydami leiskite lazanijai pastovėti – taip ji bus dar gardesnė.



Skanaus!


Naujausi įrašai

bottom of page