Biskvitiniai lietiniai tokie minkštučiai, tokie švelnūs, kad, rodos, tiesiog šaukia: „Apgaubkite mane skaniu padažu...“ Receptas, pagal kurį lietinių tešlą sumaišysite greitai ir lengvai,
Pasirinkite skaniausią pagardą ir mėgaukitės.

JUMS TURĖTŲ PATIKTI:
Lietiniai, kokių neragavote: 5 kitokie receptai
2–3 asmenims
Gaminimas – 10 min.
Kepimas – 15 min.
Biskvitinių lietinių blynų tešlai pagaminti reikia:
4 kiaušiniai
140 g miltų
300 ml pieno
1 šaukštas DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“ arba DANSUKKER šviesiojo cukraus sirupo.
Druskos
Aliejaus kepti
Atskirkite trynius nuo baltymų, baltymus atidėkite.
Į dubenį persijokite miltus, įberkite druskos ir cukraus, įdėkite trynius ir plona srovele pilkite pieną, nuolatos maišydami šluotele. Tešlą išmaišykite taip, kad nebūtų grūdelių (jei neišeina, tada perkoškite per sietą).
Išplakite baltymus iki standžių putų ir sumaišykite su lietinių tešla.
Kepkite lietinius vidutiniškai įkaitintoje keptuvėje.
Skanaus.