top of page

Meksikietiški takai su vištiena ir grilyje keptais ananasais (Receptas)

Nuspalvinkite savo iškylą ryškiais saulėtosios Meksikos atspalviais ir skoniais. Nustebinkite savo draugus fiesta, kuriai neatsispirs nė vienas.


meksikietiški takai su vištiena, receptas
VMG nuotr.

Laidą #AlfasMieste žiūrėkite čia


Takams su vištiena pagaminti reikia:

  • Žiupsnelio KOTANYI česnakų granulių

  • Žiupsnelio KOTANYI raudonėlio

  • Žiupsnelio KOTANYI kumino

  • Žiupsnelio KOTANYI rūkytos paprikos

  • Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų

  • Žiupsnelio KOTANYI druskos

  • 3 šaukštų OBELIŲ rapsų ir kanapių aliejaus

  • 1 šaukšto raudonojo vyno acto

  • 2 šaukštų ananasų sulčių

  • 200 g vištienos blauzdelių mėsos

  • 1 avokado

  • 1 pomidoro

  • 1 svogūnėlio

  • 1 skiltelės česnako

  • Žiupsnelio KOTANYI aitriosios paprikos

  • 1 didelio griežinėlio ananaso

  • 3–4 tortilijų

  • 4 šaukštų FELIX pikantiško padažo „Burger“

  • 200 g NATURLI sojų kukulių

  • Keleto kalendros lapelių

  • 1 žaliosios citrinos

  1. Į dubenį dėkite visus KOTANYI prieskonius, pilkite OBELIŲ rapsų ir kanapių aliejų, raudonojo vyno actą, ananasų sultis ir viską gerai išmaišykite, sudėkite vištieną, ją išmasažuokite, leiskite pastovėti bent 20 min.

  2. Avokadą, pomidorą, svogūną, česnaką supjaustykite ir sudėkite į dubenį, berkite KOTANYI druską, pipirus, aitriąją papriką ir gerai išmaišykite.

  3. Vištieną, ananasą dėkite kepti į įkaitintą grilį ir kepkite iš abiejų pusių, kol ananasas apskrus ir šiek tiek suminkštės. Iškepus supjaustykite juostelėmis.

  4. Takų paplotėlius apkepkite ZYLE KAMADO grilyje. Ant paplotėlių tepkite FELIX pikantiško padažo „Burger“, dėkite avokadų, svogūnų užtepėlę, ananasą, ant vieno paplotėlio dėkite pjaustytą vištieną, ant kito – keptus NATURLI sojų kukulius. Viską pagardinkite šviežiomis kalendromis, įspauskite citrinos sulčių.


Skanaus!



Naujausi įrašai

bottom of page