Nusikelkite į Meksiką kartu su Alfu: pasigaminkite traškias ir aromatingas enčiladas, kurios sužavės ne tik Jus, bet ir visus jų paragavusius.
Video receptą žiūrėkite čia
Užkeptiems blyneliams reikia:
1 saliero stiebo
1 svogūno
1 aitriosios paprikos
1 morkos
2 skiltelių česnako
50 ml BORGES alyvuogių aliejaus „Extra Virgin“
300 g KITCHEN ME šviežios smulkintos triušienos
Žiupsnelio KOTANYI kumino
Žiupsnelio KOTANYI džiovintos kalendros
2 šaukštų FELIX BBQ padažo „Smokey & Honey“
200 ml ŠVYTURIO nealkoholinio alaus
50 g sviesto
1 šaukšto miltų
200 ml pieno
4–5 tortilijų
Žiupsnelio KOTANYI aitriosios paprikos
1 saujos tarkuoto kietojo sūrio
Žiupsnelio KOTANYI druskos
Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų
1 žaliosios citrinos
1 saujos kalendrų
1. Saliero stiebą, svogūną, aitriąją papriką supjaustykite griežinėliais, morką sutarkuokite tarka, česnakus susmulkinkite.
2. Į įkaitintą ZYLE keptuvę dėkite morkas, svogūnus, saliero stiebą, kepkite, kol suminkštės, pilkite BORGES alyvuogių aliejų „Extra Virgin“, sudėkite KITCHEN ME triušienos faršą, berkite KOTANYI kumino ir džiovintos kalendros. Kepkite apie 5–8 min., kol pilnai iškeps, įdėkite FELIX BBQ padažo „Smokey & Honey“, KOTANYI druskos bei pipirų ir gerai išmaišykite.
3. Į kitą keptuvę pilkite ŠVYTURIO nealkoholinį alų, dėkite česnakus, aitriąją papriką ir ant vidutinės ugnies troškinkite 2–3 min.
4. Į prikaistuvį dėkite sviestą, miltus ir pakepkite, kol neliks miltų kvapo, pilkite pieną, nealkoholinį alų su daržovėmis ir gerai išmaišykite ir pavirkite kol padažas sutirštės, pagardinkite druska.
5. Į tortilijų vidų dėkite triušienos įdarą, susukite cilindrus, dėkite į pasirinktą kepimo skardą, sutepkite tortilijas bešamelio su alumi padažu, užberkite KOTANYI aitriosios paprikos ir sūrio. Kepkite 180 °C temp. orkaitėje 10–15 min., kol tortilijos apskrus, patiekite su kalendrų lapais ir žaliąja citrina.
Comments