4 asm.
Gaminimas 20 min.
Reikia:
1 vid. dydžio svogūno
200 g rudųjų pievagrybių
Šviežiai grūstų juodųjų pipirų
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio cukraus
Lydyto sviesto (kepti)
200 ml neriebios grietinėlės
40 g KITCHEN ME sūdytos parūkytos antienos filė
400 g figūrinių makaronų
1. Šiaudeliais supjaustykite svogūną, pabarstykite cukrumi ir sukrėskite į keptuvę, kepkite su sviestu, kol suminkštės.
2. Pievagrybius supjaustykite ketvirtadaliais ir kepkite viską kartu dar 5 min.. Sudėkite KITCHEN ME sūdytos parūkytos antienos filė riekeles ir lengvai apkepkite.
3. Pabaigoje supilkite grietinėlę, išmaišykite ir nugarinkite maždaug pusę. Paragaukite, jei reikia, pagardinkite druska ir pipirais.
4. Patiekite su makaronais.
Commenti