top of page

Makaronai su antiena


Makaronai su antiena, vmg receptas

4 asm.

Gaminimas 20 min.


Reikia:

  • 1 vid. dydžio svogūno

  • 200 g rudųjų pievagrybių

  • Šviežiai grūstų juodųjų pipirų

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio cukraus

  • Lydyto sviesto (kepti)

  • 200 ml neriebios grietinėlės

  • 40 g KITCHEN ME sūdytos parūkytos antienos filė

  • 400 g figūrinių makaronų

1. Šiaudeliais supjaustykite svogūną, pabarstykite cukrumi ir sukrėskite į keptuvę, kepkite su sviestu, kol suminkštės.

2. Pievagrybius supjaustykite ketvirtadaliais ir kepkite viską kartu dar 5 min.. Sudėkite KITCHEN ME sūdytos parūkytos antienos filė riekeles ir lengvai apkepkite.

3. Pabaigoje supilkite grietinėlę, išmaišykite ir nugarinkite maždaug pusę. Paragaukite, jei reikia, pagardinkite druska ir pipirais.

4. Patiekite su makaronais.

Naujausi įrašai

bottom of page