Balta mišrainė be majonezo būtų tiesiog įvairiausių produktų kratinys. Jautienos liežuvis be majonezo būtų dar vienas sausas, beskonis ir vaikų nemėgstamas mėsos produktas. Kiaušiniai be majonezo Velykų rytą kai kuriems asocijuojasi ne su šventiniais, o su skubiais pusryčiais prieš lekiant į darbą. Majonezas daugumai mūsų kasdien vartojamų produktų prideda skonio, kvapo ir žavesio, tačiau kiek apskritai žinome apie šį produktą? Greičiausiai, nedaug. Taigi, Alfas Ivanauskas „Skonio iššūkio“ laidoje kartu su gydytoju-kineziterapeutu Vitalijumi Numavičiumi aptarė majonezo naudą sveikatai, didieji Lietuvos majonezų gamintojai pasidalijo savo majonezo gamybos koncepcija, o augalinio maisto specialistė Ona Jurkšienė papasakojo, kaip veganišką majonezą galima pasigaminti patiems namuose.
„Žinių radijo“ eteryje susitinkame kiekvieną ketvirtadienį, 16:08 val.
Commentaires