Putlūs salstelėję vafliai, patiekti su gaiviomis krevečių salotomis gana greitai ir tikrai lengvai pagaminamas patiekalas, kuris puikiai tik lėtiesiems savaitgalio pusryčiams ar tiesiog bet kuria kita proga.

Vafliams su surimio krevetėmis pagaminti reikia:
5 kiaušinių
100 g cukraus
200 g VILNIAUS margarino „Kepiniams“
150 g miltų
1 šaukštelio kepimo miltelių
1 pomidoro
½ svogūno
50 g poro
6–7 vnt. didžiųjų surimio krevečių VIČI sūryme
1 šaukšto majonezo
1 saujos salotų lapelių
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
Kiaušinius ir cukrų plakite, kol cukrus ištirps, supilkite lydytą VILNIAUS margariną „Kepiniams“, išplakite iki vientisos masės.
Sudėkite miltus, kepimo miltelius, žiupsnelį druskos ir išmaišykite iki vientisos tešlos masės.
Pomidorus supjaustykite kubeliais, svogūnus – šiaudeliais, porus – griežinėliais.
Didžiąsias surimio krevetes VIČI sūryme supjaustykite ir sumaišykite su pjaustytomis daržovėmis, majonezu, druska ir pipirais.
Vaflius iškepkite vaflinėje, dėkite salotų lapelius, surimio krevetes ir daržovių salotas, papuoškite nepjaustytomis krevetėmis.
Video receptas:
Skanaus!