Lėtai virtos lašišos ir daržovių salotos (Receptas)

Turbūt esate girdėję apie souse vide, vieną sveikiausių, maisto ruošimo būdų. Kad galėtumėte tai išbandyti, ypatingų prietaisų nereikia: užteks ZYLE produktų vakumatoriaus ir įprasto puodo.


lėtai virtos lašišos ir ridikėlilių salotos, receptas
VMG nuotr.

Lėtai virtos lašišos ir daržovių salotoms pagaminti reikia:

  • 1 saujos šparaginių pupelių

  • ½ nedidelės cukinijos

  • 200 g lašišos filė

  • Žiupsnelio druskos

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

  • 2 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • 2 svogūnų laiškų

  • 5 ridikėlių

  • 1 šaukšto Vorčesterio padažo

  • 1 šaukštelio PROTECO aliejaus „Flaxeseed“

  • 1 saujos salotų lapų

  1. Šparaginėms pupelėms nupjaukite galus, cukinijas supjaustykite griežinėliais, lašišos filė pašalinkite ašakas ir nupjaukite odą.

  2. Lašišą ir pjaustytas daržoves sudėkite į ZYLE vakuumavimo maišiukus, dėkite druskos, pipirų, apšlakstykite alyvuogių aliejumi ir vakuumuokite ZYLE vakuumatoriumi.

  3. Vakuumuotą žuvį su daržovėmis dėkite į puodą su karštu vandeniu ir palikite apie 20 min.

  4. Svogūnų laiškus susmulkinkite, ridikėlius supjaustykite pusiau, viską sudėkite į dubenį, pilkite Vorčesterio padažą ir PROTECO aliejų„Flaxeseed“, viską išmaišykite.

  5. Į lėkštę sudėkite salotų lapus, lėtai virtas daržoves, lašišą, ant viršaus sudėkite marinuotus ridikėlius ir supilkite likusį padažą.

Video receptas:



Skanaus!