Puikus nealkoholinio deserto receptas, kuriam neįmanoma atsispirti.
#Alfasvienasnamuose žiūrėkite čia
Naminiam kavos likeriui pagaminti reikia:
50 g pieniško šokolado (pvz.: „Pergalės“)
200 g sutirštinto saldinto pieno
1 puodelio NESPRESSO espreso kavos „Stockholm Fortissio Lungo“
1 vanilės ankšties
5 šaukštų DANSUKKER auksaspalvio sirupo
Ledukų (patiekti)
Šokoladą užpilkite sutirštintu pienu ir pašildykite, kad ištirptų.
Pagaminkite NESPRESSO espreso kavos „Stockholm Fortissio Lungo“ puodelį.
Vanilės ankštį perpjaukite per pusę ir visą vidų sudėkite į šokoladinį mišinį.
Į gilesnę talpą supilkite kavą, šokolado mišinį, DANSUKKER auksaspalvį sirupą ir viską išplakite su šluotele.
Palaukite, kol gėrimas atšals, supilstykite į norimus indus ir laikykite šaldytuve.
Patiekite gėrimą su ledo gabaliukais.
ALFO PATARIMAI:
· Gėrimui galite rinktis tiek pienišką, tiek juodąjį šokoladą.
· Jei norite alkoholinio likerio, į gėrimą įpilkite 200 g brendžio.
· Šį gėrimą galite gerti vieną arba panaudoti skaninti kitus patiekalus. Tokius kaip: ledai, pyragai, drėkinti torto biskvitus ir pan.
· Gėrimą galite užsišaldyti į ledukus ir vėliau naudoti paskaninti juodą kavą.
Comments