Greitai pagaminamas, lengvas desertas su juodaisiais serbentais ir duonos trupiniais

Duona gali būti puikaus deserto pradžia ar įkvėpimo šaltinis. Karamelizuoti duonos trupiniai, grietinėlė ir lengva juodųjų serbentų rūgštelė – paprasta, bet ir tobula!


„Vilniaus duonos" naujiena – „Agotos viso grūdo duona su daigintais rugiais" yra minkšta, išraiškingo skonio. praturtinta daigintais rugių grūdais, kurie suteikia salstelėjusį skonį ir praturtina organizmą organizmą natūraliais baltymais ir angliavandeniais. Nustebinkite save ir artimuosius.

greitas desertas su juodos duonos trupiniais, juodaisiais serbentais ir grietinėle, Alfo receptai

Desertui su juodaisiais serbentais ir duona reikia:

  • 1 riekelė Agotos viso grūdo duonos su daigintais rugiais".

  • 30 g lazdynų riešutų

  • 2 šaukštai rudojo cukraus

  • 100 g grietinėlės

  • 120 g šaldytų juodųjų serbentų

  1. Sutrupinkite duoną, susmulkinkite lazdynų riešutus. Viską suberkite į keptuvę kartu su ruduoju cukrumi ir kaitinkite, kol cukrus ištirps. Suberkite trupinius ant aliuminio folijos, ataušinkite.

  2. Serbentus truputį atšildykite, sudėkite į taures, ant viršaus dėkite plaktą grietinėlę, užberkite juodos duonos trupinių.


Skanaus!


Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg