Lengvai! Mango ir šalavijų sėklų pudingas

Ką valgyti, kai nieko nesinori, bet kažko vis tiek norisi? Karštomis vasaros dienomis šis paradoksalus reiškinys nėra toks jau retas, o geriausias sprendimas – pudingas.

Lengvas, malonus gomuriui, gaivus ir sotumo suteikiantis patiekalas, kuris gali pakeisti pusryčius arba pavaduoti desertą. Lengvas receptas.

mangų ir šalavijų, čija, sėklų pudingas. Alfo Ivanausko receptas
VMG archyvų nuotr.

4 asmenims


Mango pudingui reikia:

  • 1 didelio mango

  • 4 šaukštų ispaninių šalavijų (chia) sėklų

  • 2 stiklinių ananasų sulčių

  • 2 avokadų (nebūtina)

1. Mangą sutrinkite ir sumaišykite su ananasų sultimis.

2. Įmaišykite ispaninių šalavijų sėklas ir supilkite į stiklinaites arba į tuščias avokadų puseles.

3. Palikite 20 min., kad pudingas išbrinktų.


Skanaus!