Ką valgyti, kai nieko nesinori, bet kažko vis tiek norisi? Karštomis vasaros dienomis šis paradoksalus reiškinys nėra toks jau retas, o geriausias sprendimas – pudingas.
Lengvas, malonus gomuriui, gaivus ir sotumo suteikiantis patiekalas, kuris gali pakeisti pusryčius arba pavaduoti desertą. Lengvas receptas.

4 asmenims
Mango pudingui reikia:
1 didelio mango
4 šaukštų ispaninių šalavijų (chia) sėklų
2 stiklinių ananasų sulčių
2 avokadų (nebūtina)
1. Mangą sutrinkite ir sumaišykite su ananasų sultimis.
2. Įmaišykite ispaninių šalavijų sėklas ir supilkite į stiklinaites arba į tuščias avokadų puseles.
3. Palikite 20 min., kad pudingas išbrinktų.
Skanaus!