Labai greito, švelnaus skonio varškės ir kriaušių pyrago su traškia kepure receptas.

Alfodidysis kulinarinis sou laidas žiūrėkite čia
Kriaušių ir varškės pyragui iškepti reikia:
Tešlai:
100 g VILNIUS margarino „Kepiniams“
100 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“
2 kiaušinių
140 g miltų
1 šaukštelio kepimo miltelių
5–6 nedidelių nuluptų kriaušių
Varškės įdarui:
250 g varškės
100 g riebios grietinės
1 kiaušinio
30 g kukurūzų krakmolo
1 DR. OETKER vanilės ankšties
50 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“
Trupiniams:
50 g VILNIUS margarino „Kepiniams“
50 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“
100 g PAULUNS granolos su obuoliais, migdolais ir cinamonu
Žiupsnelio druskos
Pagal poreikį – 20–30 g miltų
DANSUKKER cukraus miltelių (pabarstyti)
Minkštą VILNIUS margariną „Kepiniams“ sutrinkite kartu su DANSUKKER cukrumi „Panevėžio Plius“, palaipsniui supilkite kiaušinius, suberkite miltus kartu su kepimo milteliais. Sumaišykite.