Kremiška, šildanti moliūgų sriuba su čiorisu (Receptas)
- eglerace
- 10-15
- 2 min. skaitymo
Atnaujinta: 10-16
Vėsiuoju metų laiku nėra nieko geriau už dubenį jaukios ir stiprinančios sriubos. Švelnaus, bet kartu ir charakteringo skonio moliūgas – tobula bazė kremiškoms, gomurį lepinančioms, trintoms sriuboms ruošti. Truputis šildančių prieskonių – kumino, imbiero, česnako ir šiek tiek čioriso aštrumo – Alfo recepte visi skoniai subalansuoti taip, kad jausitės sotūs, bet lengvai sušildyti ir įkvėpti.
Kreminė konsistencija ir pagardų tekstūrų įvairovė – nuo traškumo iki kamamberiško tąsumo, suteikia patiekalui ypatingą efektą.
Tobulas receptas ilgoms vakarienėms ar sekmadienio pietums.
Žiūrėkite vaizdo receptą, kuriame Alfas dalinasi keliais sriubos virimo triukais, kurie tikrai pravers ruošiant ir kitas sriubas.

Video receptą žiūrėkite VMGONLINE instagrame čia
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
4 asm.
Gaminimo laikas: 1 val. 15 min.
Moliūgų sriubai pagaminti reikia:
1 kg LAPINO PUOTA šviežių ančiukų kulšelių
Žiupsnelio SALDVA juodųjų pipirų
3 šaukštų NATURALISIMO ypač gryno alyvuogių aliejaus
1 kg sviestinio moliūgo
2 nedidelių svogūnų
3 nedidelių morkų
6–7 skiltelių česnako
1 šaukštelio SALDVA prieskonių mišinio „Grill duke meat rub“
750 ml SUKČIUS natūralaus kalakutienos sultinio
1 stiklinės vandens
2 šaukštų smulkinto imbiero
1 šaukštelio malto kumino
80 g ESPANA vytintos ispaniškos čioriso dešros
300 g konservuotų pupelių
4–5 šaukštų KIKKOMAN padažo „Ponzu“
1 šaukšto KĖDAINIŲ KONSERVAI konservuotų Chalapos aitriųjų paprikų
20 g ILE DE FRANCE kamambero
2 šaukštų moliūgų sėklų
Keleto petražolių šakelių

LAPINO PUOTA šviežių ančiukų kulšeles apibarstykite SALDVA juodaisiais pipirais, įpjaukite odelę.
Į įkaitintą puodą įpilkite 2 šaukštus NATURALISIMO ypač gryno alyvuogių aliejaus ir apkepkite mėsą.
Į kepimo skardą sudėkite gabalėliais pjaustytą moliūgą, svogūnus, morkas ir česnakus.Apšlakstykite alyvuogių aliejumi, pagardinkite SALDVA prieskonių mišiniu „Grill duke meat rub“.
Sudėkite į NINJA karšto oro gruzdintuvę, pasirinkite „Air Fry“ funkciją ir kepkite 170 °C apie 20 min.
Į puodą su mėsa supilkite SUKČIUS natūralų kalakutienos sultinį ir vandenį. Suberkite imbierą ir kuminą, patroškinkite.
ESPANA vytintos čioriso dešros griežinėlius apkepkite keptuvėje.
Į puodą sudėkite iškeptą moliūgą ir pupeles. Ančiukų kulšeles išimkite ir pakepinkite keptuvėje.
Likusią masę puode sutrinkite NINJA elektriniu trintuvu, supilkite KIKKOMAN padažą „Ponzu“.
Sriubą supilstykite į lėkštes, dėkite mėsos ir čioriso griežinėlių, smulkintų KĖDAINIŲ KONSERVAI konservuotų Chalapos paprikų ir pjaustyto ILE DE FRANCE kamambero.
Užberkite moliūgų sėklų ir papuoškite šviežiomis petražolėmis.
Gardžių atradimų.


























