Kokosiniai ryžiai su marinuotomis morkomis, kopūstais ir tunu (Receptas)

Patiekalas lengviems pietums ar vakarienei, o gal draugų vakarėliui. Kokosinių ryžių su marinuotomis morkomis, kopūstais ir tunu idėją Alfas parsivežė iš tolimosios Prancūzijos Polinezijos.

Išbandykite naują receptą!

Kokosiniai ryžiai su marinuotomis morkomis, kopūstais ir tunu  (Receptas)
VMG nuotr.

2 asm.


Kokosiniams ryžiams su marinuotomis morkomis, kopūstais ir tunu pagaminti reikia:

  • 150 g mėgstamų ryžių

  • 4–5 šaukštų kokosų kremo

  • ½ saujos morkų

  • ½ saujos kopūstų

  • 2 šaukštelių KIKKOMAN sojų padažo

  • ½ citrinos sulčių

  • Žiupsnelio cukraus

  • 150 g tuno

  1. Ryžius išvirkite, dar karštus paskaninkite kokosų kremu.

  2. Morkas ir kopūstus sutarkuokite tarka, gerai išmasažuokite rankomis, įpilkite KIKKOMAN sojų padažo, citrinos sulčių, įberkite cukraus. Viską gerai pamasažuokite.

  3. Ant daržovių berkite ryžius, tuną, viską išmaišykite.


Kokosiniai ryžiai su marinuotomis morkomis, kopūstais ir tunu  (Receptas), sojų padažas

ALFO PATARIMAI:

  • Prieš patiekiant galite papildomai užpilti KIKKOMAN sojų padažo.

  • Daržoves galite keisti kitomis savo mėgstamomis: salierais, kopūstais, paprikomis.


Skanaus!