Mėgstate Cezario salotas? Alfas atskleis, kaip pasigaminti jų konkurentes, kurios tikrai nepaliks abejingų.

Video receptą rasite čia
Cezario salotoms su paukštiena pagaminti reikia:
1 gūžės romaninių salotų
1 saujos vyšninių pomidorų
1 saujos saulėgrąžų
3 riekelių AGOTOS 45 % sėklų duonos
100 g saulėje džiovintų pomidorų
50 g ančiuvių
3 šaukštų DAUMANTŲ švelnaus skonio majonezo „Karališkas“
30 ml Vorčesterio padažo
30 g kietojo sūrio
2 KITCHEN ME šviežių ančiukų filė su oda
2 g KOTANYI prieskonių „Grill marinade“
2 šaukštų BORGES alyvuogių aliejaus „Extra light“
2 skiltelių česnako
2 lapų džiovintų jūros dumblių
Romanines salotas išdėliokite pasirinktoje lėkštėje, pomidorus perpjaukite pusiau ir sudėkite ant salotų.
Saulėgrąžas paskrudinkite sausoje ZYLE keptuvėje apie 4–5 min. AGOTOS 45 % sėklų duoną supjaustykite ilgomis lazdelėmis, sudėkite į skardą ir kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 5 min. arba kol apskrus.
Saulėje džiovintus pomidorus, ančiuvius, DAUMANTŲ majonezą „Karališkas“, Vorčesterio padažą, kietąjį sūrį sudėkite į indelį ir viską sutrinkite iki vientisos masės ELECTROLUX virtuviniu smulkintuvu. Nuo KITCHEN ME šviežių ančiukų filė nulupkite odą ir supjaustykite stambiais gabaliukais, marinuokite KOTANYI prieskoniais ir kepkite įkaitintoje keptuvėje su BORGES alyvuogių aliejumi „Extra light“, iš abiejų pusių po 2 min., kol apskrus. Sudėkite česnaką ir gerai išmaišykite.
Ant salotų dėkite plėšytus jūrų dumblius, keptą antieną, skrudintas saulėgrąžas ir padažą.
Skanaus!