Skanus, traškus ir neatsivalgomas užkandis, kuriam pagaminti reikia tik tofu sūrio ir dar kelių ingredientų.
![traškios tofu sūrio lazdelės, be mėsos, receptas](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_47330e1fd32a4454a3ef6bb936d70dc4~mv2.png/v1/fill/w_49,h_72,al_c,q_85,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_47330e1fd32a4454a3ef6bb936d70dc4~mv2.png)
Keptoms tofu lazdelėms pagaminti reikia:
400 g tofu
2 šaukštų miltų
1 kiaušinio
Kelių šaukštų panko džiūvėsėlių (tinka ir paprasti)
1 l aliejaus kepti
Padažui:
1 stiklinės graikiško jogurto
2 šaukštų grūdėtų garstyčių
1 šaukšto citrinų sulčių
Druskos pagal skonį
Tofu sūrį apvoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje, džiūvėsėliuose ir virkite gerai įkaitintame aliejuje, kol apskrus. Nusausinkite.
Padažui visus ingredientus sumaišykite.
Skanaus!