Keptos traškios tofu sūrio lazdelės su padažu (Receptas)

Skanus, traškus ir neatsivalgomas užkandis, kuriam pagaminti reikia tik tofu sūrio ir dar kelių ingredientų.

traškios tofu sūrio lazdelės, be mėsos, receptas
VMG nuotr.

Keptoms tofu lazdelėms pagaminti reikia:

  • 400 g tofu

  • 2 šaukštų miltų

  • 1 kiaušinio

  • Kelių šaukštų panko džiūvėsėlių (tinka ir paprasti)

  • 1 l aliejaus kepti

Padažui:

  • 1 stiklinės graikiško jogurto

  • 2 šaukštų grūdėtų garstyčių

  • 1 šaukšto citrinų sulčių

  • Druskos pagal skonį

  1. Tofu sūrį apvoliokite miltuose, kiaušinio plakinyje, džiūvėsėliuose ir virkite gerai įkaitintame aliejuje, kol apskrus. Nusausinkite.

  2. Padažui visus ingredientus sumaišykite.


Skanaus!