Kai norisi varškėčių, išbandykite tofu „varškėčius“ (Receptas)

Minkšti ir purūs kepti blyneliai iš tofu varškės tiks ir patiks ne tik augalinės virtuvės gerbėjams, bet ir visavalgiams. Tinka pusryčiams, o kartais ir vietoj deserto.

Tofu „varškėčiai“, vmg receptai
VMG nuotr.

3-4 asm.

Gaminimas 15 min.


Tofu varškėčiams pagaminti reikia:

  • 300 g tofu

  • 1 banano

  • 1 šaukštas nerafinuoto cukranendrių cukraus

  • 60 g MALSENOS miltų „Self Rising“

  • Uogų ir DANSUKKER cukraus miltelių patiekti

  • Aliejaus kepti

1. Sudėkite į trintuvo indą tofu, bananą, cukrų ir miltus. Viską sutrinkite.

2. Suformuokite „varškėčius“, apkepkite keptuvėje su aliejumi. Patiekite su uogomis ir pabarstytus cukraus milteliais.


Skanaus!