top of page

Kavos ir ledų kokteilis (Receptas)

Greitai pagaminamas, gaivus, tirštas desertą lengvai pakeisiantis kavos ir ledų kokteilis su apelsinų likeriu ir romu. Paįvairins kiekvieną jaukų vakarą.


kavos ir ledų kokteilis_desertas_Alfo receptas
Alfo Ivanausko nuotr.

Laidą #AlfoVila žiūrėkite čia


Kavos ir ledų kokteiliui paruošti reikia:

  • 1 saujos ledukų

  • 1 puodelio NESPRESSO espreso kavos „Vanilla Eclair“

  • 50 ml romo

  • 50 ml apelsinų likerio

  • 2 šaukštų vanilinių ledų

  • 1 apvalaus karamelinio vafliuko (nebūtina)

  • Žiupsnelio tarkuoto PERGALĖ juodojo šokolado

  • ⅓ mandarino žievelės

1. Į kokteilių plaktuvę suberkite ledukus, pilkite NESPRESSO kavos „Vanilla Eclair“, romo,

apelsinų likerio, dėkite vanilinių ledų. Viską suplakite.

2. Pilkite gėrimą į pasirinktą taurę, nukošdami ledukus, papuoškite ją vafliuku.

3. Patarkuokite PERGALĖ juodojo šokolado ir mandarino žievelės


PATARIMAI:

1. Jei labiau norite šokoladinio skonio, vanilinius ledus galite keisti šokoladiniais.

2. Taip pat čia labai tiktų riešutų poskonis, todėl galite naudoti ir NESPRESSO kavą „Infiniment

Gourmand“.


Skanaus.

Naujausi įrašai

bottom of page