top of page

Kas pietums? 7 patiekalai su gūžiniu kopūstu (Receptai)

Kopūstas yra mums labai įprasta, o kartu ir labai universali daržovė. Jį galima virti, kepti, troškinti, raugti, valgyti termiškai neapdorotą, tarkuoti ar pjaustyti ir dėti į salotas. Kartais ieškome kažko ypatinga gamindami patiekalus su mums egzotiškomis daržovėmis, o savas gėrybes naudojame vos keliems labai įprastiems, todėl gal kiek pabodusiems patiekalams. Išbandykite kitus kopūsto amplua.


patiekalai su gūžiniu kopūstu_Alfo receptas
VMG nuotr.

patiekalai su gūžiniu kopūstu_Alfo receptas
VMG nuotr.

kopūstų pyragas_Alfo receptas
VMG nuotr.

pasta su kopūstais_Alfo receptas
VMG nuotr.

keptas kopūstas su pagardais_Alfo receptas
VMG nuotr.

pica su kopūstais_Alfo receptas
VMG nuotr.

makaronai su kopūstais_Alfo receptas
VMG nuotr.


Gardžių atradimų.

Naujausi įrašai

bottom of page