Skanieji kopūstų sklindžiai (Receptas)

Sklindžiai yra vienas mėgstamiausių patiekalų visame pasaulyje, o kopūstas yra daržovė, turinti begalę galimybių. Turime jums receptą, kurio dėka iškepsite tobulus kopūstų sklindžius!

kopūstų sklindžiai, vmgonline receptas
VMG nuotr.

4 asm.

Gaminimas 10 min.

Kepimas 25 min.


Kopūstų sklindžiams pagaminti reikia:

  • 150 g baltagūžių kopūstų

  • 150 g raudongūžių kopūstų

  • 1 skiltelės česnako

  • 200 ml gazuoto mineralinio vandens

  • 70 g miltų

  • Žiupsnelio druskos

  • 1 šaukšto smulkintų petražolių

  • 1 nubraukto šaukštelio kepimo miltelių

  • Aliejaus (kepti)

1. Kopūstus labai plonai supjaustykite, susmulkinkite česnaką.

2. Sumaišykite vandenį, miltus kepimo miltelius, druską, suberkite kopūstus ir česnaką. Taip pat suberkite petražoles. Viską gerai išmaišykite.

3. Kepkite sklindžius įkaitintame aliejuje.


Skanaus!

Naujausi įrašai