Nerealus, neatsivalgomas, šiek tiek prancūziškas lengvai paruošiamas desertas – nealkoholiniame vyne virtos kriaušės, patiektos ant traškios sausainių ir kreminės vanilinių ledų pagalvės, nustebins visus. Toks paprastas desertas, bet tikrai dar daug kas nėra jo ragavęs.
Būtinai pasimėgaukite ir patirkite tą wow efektą.

Video receptą žiūrėkite Alfo instagrame čia.
ŽIŪRĖK, GAMINK, PAMĖK 👍❤️, DALINKIS!
2 asm.
Gaminimo laikas: 1 val.
Karštam desertui su kriaušėmis ir ledais paruošti reikia:
2 kriaušių
3–4 šaukštų nesmulkinto cinamono, gvazdikėlių, kardamonų, žvaigždinių anyžių, kvapiųjų pipirų, laurų lapų, džiovintų apelsinų ir citrinų žievelių
½ l nealkoholinio raudonojo pusiau saldaus vyno
1 šaukšto DANSUKKER šviesiojo sirupo
Keleto GAIDELIS sausainių „Klasika“
2 kaušelių vanilinių ledų
Keleto šviežių mėgstamų žolelių lapelių
1. Kriaušes nulupkite.
2. Į puodą suberkite prieskonius, supilkite nealkoholinį vyną (kad beveik apsemtų kriaušes) ir DANSUKKER šviesųjį sirupą.
3. Sudėkite į puodą kriaušes ir virkite apie 40 min. Nepamirškite jų laikas nuo laiko apšlakstyti vynu.
4. GAIDELIS sausainius „Klasika“ sutrupinkite į lėkštę, dėkite ledų ir papuoškite šviežiais žolelių lapeliais.
5. Ant viršaus dėkite virtą kriaušę ir apšlakstykite likusiu vynu.

Gardžių atradimų.