Kalmarų čiuptuvai su česnakais ir kalendromis


Kalmarų čiuptuvai su česnakais ir kalendromis, vmg receptas

4 asm.

Gaminimas 1 val.


Reikia:

  • 800 g kalmarų čiuptuvų

  • 2 skiltelių česnako

  • 1 šaukštelio saldžiosios paprikos

  • 1 šaukštelio „Farinas“ cukraus „Dan sukker

  • ½ citrinos sulčių

  • 4 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • žiupsnelio aitriosios paprikos

1. Kalmarus supjaustykite norimo dydžio gabalėliais. Užberkite prieskonių, smulkiai kapoto česnako, išspauskite citrinos sulčių ir apšlakstykite alyvuogių aliejumi.

2. Gerai išmaišykite ir palikite marinuotis 0,5–1 val.

3. Kepkite ant vidutinės kaitros kepsninės apie 7–9 min. Nepamirškite vartyti.

4. Iškeptus kalmarus pagardinkite citrinos sultimis ir kapotomis kalendromis.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg