Kalakutienos troškinys su daržovėmis


Kalakutienos troškinys su daržovėmis VMG online

Reikia:

  • 0,6 kg kalakutienos be kaulo (šlaunelių, blauzdelių mėsos)

  • 1 vid. dydžio svogūnas

  • 2 vid. dydžio morkos

  • 1 paprika

  • 1 skardinė pomidorų savo sultyse (400 g)

  • 0,5 kg bulvių

  • 3–4 kopūstų lapai

  • Gera sauja smulkintų petražolių

  • 5–6 skiltelės česnako

  • Žiupsnelis šviežiai grūsto kumino

  • Druskos

  • Žiupsnelio cukraus


1. Supjaustykite daržoves vienodo dydžio gabaliukais. Česnaką sutraiškykite peiliu.

2. Dėkite visus produktus sluoksniais į storasienį puodą: mėsą, petražoles, sumaišytas su česnaku, pabarstykite prieskoniais ir druska, morkas, pomidorus, paprikas, svogūnus, bulves pasūdykite ir pabarstykite cukrumi, įpilkite maždaug 1,5 l vandens.

3. Kruopščiai uždenkite visą puodo turinį kopūstų lapais, uždenkite dangčiu, užvirinkite, sumažinkite kaitrą iki mažiausios ir troškinkite neatidenginėdami apie 1,5 val.

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg