Itališki bulvių virtinukai su šonine ir špinatais, kurių bus vis negana (Receptas)

Tiesiog bulviškas malonumas, kurį lengvai pagaminsite viename puode, o juo mėgautis galės visa šeima.

Itališkų bulvių virtinukų su šonine ir špinatais receptas.


bulvių virtinukai su špinatų padažu, Alfo Ivanausko receptas

Itališkiems bulvių virtinukams pagaminti reikia:

  • 2 stiklinių vandens

  • 1 NATUR COMPAGNIE ekologiško jautienos sultinio kubelio

  • 1 vidutinio valgomojo svogūnėlio

  • 100–150 g rūkytos kiaulienos šoninės

  • 1–2 skiltelių česnako

  • Ryšulėlio petražolių

  • 5–6 jaunų brokolių

  • Šlakelio alyvuogių aliejaus

  • 500 g bulvių virtinukų „Gnocchi“

  • 1 šaukšto WOWMAMA salotų padažo su medumi ir garstyčiomis

  • 1 nedidelės saujos špinatų

  • ½ stiklinės grietinėlės 36 % rieb.

  • 1 nedidelio gabaliuko kieto parmezano sūrio

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

  1. Vandenį užvirkite ir jame ištirpdykite NATUR COMPAGNIE ekologišką jautienos sultinio kubelį. Svogūnėlį ir šoninę supjaustykite smulkiais kubeliais, česnaką, petražoles susmulkinkite, brokolius supjaustykite į 3–4 dalis.

  2. Įkaitintame puode su alyvuogių aliejumi, retkarčiais pamaišydami, lengvai apkepinkite pjaustytą šoninę ir svogūnus, berkite pipirus, dėkite česnaką ir pakepinkite 1–2 min.

  3. Į puodą su kepta šonine ir svogūnais dėkite pjaustytus brokolius, bulvių virtinukus, supilkite gamintą jautienos sultinį ir WOWMAMA salotų padažą su medumi ir garstyčiomis. Viską išmaišykite, užvirkite ir leiskite virti apie 2–3 min.

  4. Bulvių virtinukams beveik išvirus dėkite špinatus, pilkite grietinėlę, įtarkuokite parmezano sūrio, suberkite smulkintas petražoles, išmaišykite ir patiekite.

Skanaus!