Greitai pagaminamo, išskirtinio skonio deserto su keptomis vyšniomis ir migdolais receptas sužavės kiekvieną.
![greitas desertas su keptomis vyšniomis, rikota ir migdolais](https://static.wixstatic.com/media/d875bb_720c03e80fa24aa28689e6ca76e34c28~mv2.jpg/v1/fill/w_135,h_149,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/d875bb_720c03e80fa24aa28689e6ca76e34c28~mv2.jpg)
Desertui su keptomis vyšniomis ir migdolais reikia:
120 g šaldytų vyšnių
1 šaukštas rudojo cukraus
100 g rikotos
1 šaukštelis sutirštinto pieno
1 šaukštas miltelinio cukraus
4 morengai
20 g migdolų riekelių
Migdolų riekeles suberkite į keptuvę, ant viršaus persijokite miltelinį cukrų ir pakaitinkite, kol cukrus ištirps. Atvėsinkite.
Vyšnias iškepkite orkaitėje su šaukštu rudojo cukraus.
Į taurę dėkite vyšnias, rikotą, sumaišytą su sutirštintu pienu, pabarstykite karamelizuotomis migdolų riekelėmis ir puoškite morengu.
Skanaus!