Išsvajotas receptas: desertas su keptomis vyšniomis, rikota ir migdolais

Greitai pagaminamo, išskirtinio skonio deserto su keptomis vyšniomis ir migdolais receptas sužavės kiekvieną.


greitas desertas su keptomis vyšniomis, rikota ir migdolais

Desertui su keptomis vyšniomis ir migdolais reikia:

  • 120 g šaldytų vyšnių

  • 1 šaukštas rudojo cukraus

  • 100 g rikotos

  • 1 šaukštelis sutirštinto pieno

  • 1 šaukštas miltelinio cukraus

  • 4 morengai

  • 20 g migdolų riekelių


  1. Migdolų riekeles suberkite į keptuvę, ant viršaus persijokite miltelinį cukrų ir pakaitinkite, kol cukrus ištirps. Atvėsinkite.

  2. Vyšnias iškepkite orkaitėje su šaukštu rudojo cukraus.

  3. Į taurę dėkite vyšnias, rikotą, sumaišytą su sutirštintu pienu, pabarstykite karamelizuotomis migdolų riekelėmis ir puoškite morengu.

Skanaus!

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg