top of page

„Horchata“ kokteilis (Receptas)

„Horchata“ vadinami augaliniai nealkoholiniai kokteiliai, kurių pagrindas augalinis „pienas": migdolų ryžių, avižų ir pan. Gali būti patiekiami ir karšti, ir šalti, be to, skanu, kai kvepia kava. Šis receptas būtent toks.


nealkoholinis kokteilis horchata_Alfo receptas
VMG nuotr.


Video receptą žiūrėkite čia


2–3 asm.

Gaminimo laikas: 12 val.


Kokteiliui pagaminti reikia:

  • ½ saujos ryžių

  • ½ saujos migdolų riešutų be luobelės

  • 1 lazdelės cinamono

  • 1 šaukšto DANSUKKER šviesiojo sirupo

  • 500 ml TICHĖ natūralaus negazuoto mineralinio vandens

  • 1 saujos ledukų

  • 1 puodelio NESPRESSO espreso kavos

1. Ryžius, migdolus, cinamoną, DANSUKKER šviesųjį sirupą ir TICHĖ natūralų

negazuotą mineralinį vandenį sudėkite į ZYLE kokteilinę ir gerai sutrinkite.

2. Palikite pastovėti per naktį ir perkoškite.

3. Į stiklinę dėkite ledukus ir užpilkite NESPRESSO espreso kava.

4. Ant viršaus užpilkite ryžių gėrimo.


Gardžių atradimų.

Komentarai


Naujausi įrašai

bottom of page