„Horchata“ vadinami augaliniai nealkoholiniai kokteiliai, kurių pagrindas augalinis „pienas": migdolų ryžių, avižų ir pan. Gali būti patiekiami ir karšti, ir šalti, be to, skanu, kai kvepia kava. Šis receptas būtent toks.

Video receptą žiūrėkite čia
2–3 asm.
Gaminimo laikas: 12 val.
Kokteiliui pagaminti reikia:
½ saujos ryžių
½ saujos migdolų riešutų be luobelės
1 lazdelės cinamono
1 šaukšto DANSUKKER šviesiojo sirupo
500 ml TICHĖ natūralaus negazuoto mineralinio vandens
1 saujos ledukų
1 puodelio NESPRESSO espreso kavos
1. Ryžius, migdolus, cinamoną, DANSUKKER šviesųjį sirupą ir TICHĖ natūralų
negazuotą mineralinį vandenį sudėkite į ZYLE kokteilinę ir gerai sutrinkite.
2. Palikite pastovėti per naktį ir perkoškite.
3. Į stiklinę dėkite ledukus ir užpilkite NESPRESSO espreso kava.
4. Ant viršaus užpilkite ryžių gėrimo.
Gardžių atradimų.