Baklažanų kokteilis? Taip, tai naujas ir labai efektingas šios daržovės amplua.
Video receptą rasite čia
1–2 asm.
Gaminimo laikas: apie 40 min.
Baklažanų kokteiliui paruošti reikia:
1 baklažano
1 šaukšto KOTANYI vanilinio cukraus
1 saujelės migdolų riešutų
1–2 šaukštų DANSUKKER auksaspalvio sirupo
½ citrinos sulčių
½ stiklinės TICHĖ natūralaus negazuoto mineralinio vandens
1 saujos ledukų
1 skiltelės citrinos (papuošimui)
1. Baklažaną pjaukite pusiau, įpjaukite ir pabarstykite KOTANYI vaniliniu cukrumi.
Kepkite orkaitėje 180 °C temp. apie 25–30 min.
2. Iškeptus baklažanus išskobkite šaukštu į ZYLE kokteilinę. Sudėkite migdolų riešutus,
supilkite DANSUKKER cukraus sirupą, citrinos sultis ir TICHĖ natūralų negazuotą
mineralinį vandenį.
3. Gerai sutrinkite iki vientisos masės.
4. Į stiklinę sudėkite ledukus, ant viršaus pilkite kokteilį, papuoškite citrinos skiltele ir
apibarstykite žiupsneliu vanilinio cukraus.