Grilyje keptas viščiukas su pikantišku marinatu ir salotomis + kavos kokteilio receptas

Tviskanti glazūra, traški odelė ir sultinga vištiena, štai koks iškylos patiekalas taps tikra sensacija. O kai desertui patieksite kokteilį su kava, draugai tiesiog nebegalės atsispirti.


grilyje keptas viščiukas_grilio patiekalai_Alfo receptas_keptas viščiukas_glazūruotas keptas viščukas
VMG nuotr.

#AlfasMieste žiūrėkite čia


Grilyje keptam viščiukui paruošti reikia:

  • 2 skiltelių česnako

  • 20 g imbiero

  • 2 šaukštų KIKKOMAN padažo „Ponzu“

  • Žiupsnelio DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus

  • 1 žaliosios citrinos

  • 3 šaukštų OBELIŲ rapsų ir kanapių aliejaus

  • 1 aitriosios paprikos

  • Žiupsnelio KOTANYI mėsos prieskonių „Grillmarinade“

  • 1 viščiuko

  • 1 mango

  • 2 saujų salotų lapų

  • 1 mėlynojo svogūno

  • 3 šaukštų SPILVA marinuotų burokėlių „Klasika“

  • 2 šaukštų FELIX BBQ padažo

  • 1 saujos laiškinių česnakų

  • Žiupsnelio KOTANYI druskos

1. Česnaką, imbierą susmulkinkite ir dėkite į dubenį. Berkite KOTANYI druską, pilkite KIKKOMAN padažą „Ponzu“, DANSUKKER nerafinuotą cukranendrių cukrų, žaliosios citrinos sultis, OBELIŲ rapsų ir kanapių aliejų, berkite aitriąją papriką, KOTANYI mėsos prieskonius „Grillmarinade“ ir gerai išmaišykite.

2. Gautą marinatą gerai įtrinkite į viščiuką