top of page

Grilyje keptų šonkauliukų receptas: meilė po pirmo kąsnio



Kas išdrįstų atsisakyti sultingų, grilyje gardžiai apskrudusių šonkauliukų? Drauge su VMG kulinarijos studijos vadovu, siūlome receptą, kuriam pasakyti „ne“ nesugebės nė vienas šio patiekalo gerbėjas. O kad būtų dar skaniau, siūlome šonkauliukus pagardinti subtilaus aštrumo suteikiančiu terijakio ir aitriosios paprikos marinatu. Jau kaupiasi seilės!

Kiaulienos šonkauliai

2 kg kiaulienos šonkaulių

500 g terijakio ir aitriosios paprikos marinato

druskos, pipirų

  1. Šonkaulius ištepkite 350 g marinato ir pabarstykite druska ir pipirais

  2. Kepkite labai žemoje temperatūroje, uždengtame grilyje maždaug 2­–4 val., kol suminkštės.

  3. Kai iškeps, aptepkite likusiu marinatu ir supjaustykite.

Naujausi įrašai

bottom of page