top of page

Greitai pagaminamas šventinis skanėstas (puiki dovana)

Valgomos dovanos idėja! Nesiblaškykite ir nelakstykite po parduotuves ieškodami geriausios dovanos, nes pačios geriausios dovanos yra Jūsų meilė ir dėmesys. Todėl pagaminkite traškių šokoladinių skanėstų, kurių neatsisakys nei vaikai, nei suaugusieji. Greita, lengva ir labai gardu.


šokoladiniai skanėstai_receptas_Alfo receptas_nekeptas desertas
VMG nuotr.

Video receptą rasite čia.


JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:


 

6–8 asm.

Gaminimo laikas: 1,5 val.


Šokoladiniam skanėstui pagaminti reikia:

  • 2 pakelių PERGALĖ šokolado su lazdynų riešutais

  • 2 pakelių PERGALĖ kakavos šokolado 72 %

  • 4 šaukštų kokosų sviesto

  • 1 puodelio NESPRESSO espreso kavos

  • 1 saujos pekaninių karijų

  • 2 šaukštų anakardžių

  • 1 saujos pistacijų riešutų

  • 1 saujos karamelinių spragėsių

  • ½ pakelio GAIDELIS sausainių „Karamelė“

  • 2 šaukštų goji uogų

  • 2 šaukštų kokosų drožlių

  • 1 saujos mėgstamų zefyrų

  • 3–4 šaukštų DANSUKKER ekologiško cukraus „Panevėžio Plius“

1. Į atskirus prikaistuvius sudėkite PERGALĖ šokoladą su lazdynų riešutais ir PERGALĖ

kakavos šokoladą 72 %.

2. Į abu prikaistuvius sudėkite po 2 šaukštus kokosų sviesto.

3. Į prikaistuvį su šokoladu su lazdynų riešutais įpilkite NESPRESSO espreso kavos.

4. Sumaišykite pekanines karijas, anakardžius ir pistacijų riešutus ir juos truputį

patraiškykite.

5. Kitame dubenyje sumaišykite karamelinius spragėsius, trupintus GAIDELIS sausainius

„Karamelė“, goji uogas, kokosų drožles ir pasmulkintus zefyrus.

6. Į prikaistuvį su kakavos šokoladu suberkite DANSUKKER ekologišką cukrų „Panevėžio

Plius“.

7. Riešutų mišinį sumaišykite su šokoladu su lazdynų riešutais, lydytą tamsų šokoladą

sumaišykite su sausainių ir zefyrų mišiniu.

8. Norimą formą išklokite kepimo popieriumi ir sudėkite šokolado bei riešutų mišinį, ant

viršaus dėkite šokolado bei sausainių ir zefyrų mišinį.

9. Viską išlyginkite šaukštu bei pabarstykite kokosų drožlėmis.

10. Gautą desertą dėkite į šaldymo kamerą 30–40 min.

11. Sustingus desertui, supjaustykite norimo dydžio gabalėliais.


Skanaus.

Naujausi įrašai

bottom of page