Alfas kviečia eksperimentuoti ir maišyti skirtingų šalių skonius: indiškas duoneles derinkite su
sultingu didkepsniu. Liksite sužavėti!

Video receptą žiūrėkite čia
JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:
Avinžirnių duonelei ir steikui pagaminti reikia:
150 g avinžirnių miltų
100 g kvietinių miltų
Žiupsnelio KOTANYI maltos kalendros
1 šaukštelio KOTANYI ciberžolės
Žiupsnelio KOTANYI Kajeno paprikų
3 šaukštų alyvuogių aliejaus
240 ml TICHĖ natūralaus mineralinio vandens (negazuoto)
1 skiltelės česnako
2 nedidelių svogūnų
1 saujos smulkintų petražolių
2 vidutinio dydžio pomidorų
2 agurkų
1 saujos sultenių
1 šaukšto kaparėlių
8 SPILVA aitriųjų marinuotų paprikų
2–3 šaukštų natūralaus jogurto
1 citrinos
220 g KITCHEN ME šviežio sausai brandintos jautienos mentės didkepsnio „Black Angus“
Žiupsnelio KOTANYI šviežiai grūstų pipirų
Žiupsnelio KOTANYI druskos
1. Avinžirnių ir kvietinius miltus, KOTANYI maltą kalendrą, ciberžolę, Kajeno papriką,
alyvuogių aliejų, KOTANYI druską ir TICHĖ natūralų mineralinį vandenį sumaišykite
dubenyje.
2. Susmulkinkite 1 svogūną, česnako skiltelę, kelias petražoles ir įminkykite į tešlą.
Iškočiokite vienodo dydžio apie 1 cm storio paplotėlius.
3. Paplotėlius kepkite gerai įkaitintoje sausoje keptuvėje po 2 min. iš abiejų pusių.
4. Nuplautas daržoves supjaustykite griežinėliais, dėkite sultenes, apibarstykite kaparėliais
ir SPILVA aitriosiomis marinuotomis paprikomis. Ant daržovių dėkite jogurto ir
papuoškite citrinos skiltelėmis.
5. KITCHEN ME šviežią sausai brandintos jautienos mentės didkepsnį „Black Angus“
apibarstykite druska ir KOTANYI šviežiai grūstais pipirais. Kepkite ant ZYLE grilio
keptuvės po 2 min. iš abiejų pusių. Iškepus mėsai leiskite jai pailsėti 4–5 min.
6. Griežinėliais pjaustykite didkepsnį. Į paplotėlius dėkite daržovių, jogurto ir pjaustytą
jautieną.
Skanaus.