Greita avinžirnių duonelė ir fantastiškas „steikas“ (Receptas)

Alfas kviečia eksperimentuoti ir maišyti skirtingų šalių skonius: indiškas duoneles derinkite su

sultingu didkepsniu. Liksite sužavėti!


Alfo receoptas_avinžirnių miltų duonelė_indiška duonelė_jautienos didkepsnis_indų virtuvė_Receptas
VMG nuotr.

Video receptą žiūrėkite čia


JUMS TAIP PAT TURĖTŲ PATIKTI:

5 naminės duonelės-paplotėlių receptai


Avinžirnių duonelei ir steikui pagaminti reikia:

  • 150 g avinžirnių miltų

  • 100 g kvietinių miltų

  • Žiupsnelio KOTANYI maltos kalendros

  • 1 šaukštelio KOTANYI ciberžolės

  • Žiupsnelio KOTANYI Kajeno paprikų

  • 3 šaukštų alyvuogių aliejaus

  • 240 ml TICHĖ natūralaus mineralinio vandens (negazuoto)

  • 1 skiltelės česnako

  • 2 nedidelių svogūnų

  • 1 saujos smulkintų petražolių

  • 2 vidutinio dydžio pomidorų

  • 2 agurkų

  • 1 saujos sultenių

  • 1 šaukšto kaparėlių

  • 8 SPILVA aitriųjų marinuotų paprikų

  • 2–3 šaukštų natūralaus jogurto

  • 1 citrinos

  • 220 g KITCHEN ME šviežio sausai brandintos jautienos mentės didkepsnio „Black Angus“

  • Žiupsnelio KOTANYI šviežiai grūstų pipirų

  • Žiupsnelio KOTANYI druskos

1. Avinžirnių ir kvietinius miltus, KOTANYI maltą kalendrą, ciberžolę, Kajeno papriką,

alyvuogių aliejų, KOTANYI druską ir TICHĖ natūralų mineralinį vandenį sumaišykite

dubenyje.

2. Susmulkinkite 1 svogūną, česnako skiltelę, kelias petražoles ir įminkykite į tešlą.

Iškočiokite vienodo dydžio apie 1 cm storio paplotėlius.

3. Paplotėlius kepkite gerai įkaitintoje sausoje keptuvėje po 2 min. iš abiejų pusių.

4. Nuplautas daržoves supjaustykite griežinėliais, dėkite sultenes, apibarstykite kaparėliais

ir SPILVA aitriosiomis marinuotomis paprikomis. Ant daržovių dėkite jogurto ir

papuoškite citrinos skiltelėmis.

5. KITCHEN ME šviežią sausai brandintos jautienos mentės didkepsnį „Black Angus“

apibarstykite druska ir KOTANYI šviežiai grūstais pipirais. Kepkite ant ZYLE grilio

keptuvės po 2 min. iš abiejų pusių. Iškepus mėsai leiskite jai pailsėti 4–5 min.