Kiekvienos iškylos superžvaigždė – „steikas“. Alfas parodys, kaip lengva ir greita paruošti jį taip, kad norėtųsi apsilaižyti pirštus. O pasigaminti jį galėsite ne tik lauko grilyje, bet ir savo namų virtuvėje.
Laidą #AlfasMieste žiūrėkite čia
Jautienos steikui su daržovių salsa pagaminti reikia:
1 saujos vyšninių pomidorų
1 svogūnėlio
1 cukinijos
1 saujos svogūnų laiškų
2 šaukštų OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejaus
2 skiltelių česnako
1 KITCHEN ME sausai brandintos jautienos didkepsnio „Black Angus“
1 šaukšto FELIX BBQ padažo „Chicken&Ribs“
1 saujos konservuotų kukurūzų
1 saujos konservuotų pupelių
2 šaukštų balzaminio acto
1 šaukšto medaus
1 saujos sezamų sėklų
Žiupsnelio KOTANYI druskos
Žiupsnelio KOTANYI juodųjų pipirų
Vyšninius pomidorus supjaustykite į 4 dalis, svogūnėlį susmulkinkite, cukinijas sutarkuokite juostelėmis, svogūnų laiškus susmulkinkite.
Į ZYLE keptuvę dėkite OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejų. Dėkite pomidorus, svogūną, česnakus. Į įkaitintą ZYLE KAMADO grilį dėkite marinuotą KOTANYI druska ir KOTANYI juodaisiais pipirais KITCHEN ME sausai brandintos jautienos didkepsnį „Black Angus“ (kartu ir keptuvę su daržovėmis) ir kepkite iš abiejų pusių, kol apskrus ir vidinė temperatūra pasieks norimą laipsnį, daržoves retkarčiais pamaišykite, kol suminkštės. Dėkite FELIX BBQ padažą „Chicken&Ribs“ ir gerai išmaišykite.
Į pasirinktą dubenį dėkite cukinijų juosteles, kukurūzus, pupeles, balzaminį actą, medų, sezamų sėklas, druską bei pipirus ir gerai išmaišykite. Į lėkštę dėkite jautienos „steiką“, pomidorų BBQ salsą ir pagamintas kukurūzų pupelių salotas.
Skanaus!