Svogūnų laiškai skirti ne tik salotoms. Pasigaminkite pyragą, kuris tiks ir ramiems pusryčiams, ir šeimos pietums ir draugų vakarienėms.
Video receptą rasite čia
Svogūnų laiškų pyragui iškepti reikia:
300 g KITCHEN ME šviežios triušienos mėsos
20 ml OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejaus
1 g muskato prieskonių
2 kiaušinių
½ saujos kmynų
Žiupsnelio KOTANYI maltos kalendros
Žiupsnelio KOTANYI pipirų
Žiupsnelio KOTANYI druskos
Žiupsnelio rūkytos paprikos
2 skiltelių česnako
1 saujos svogūnų laiškų
1 lapo sluoksniuotos tešlos
3 šaukštų WOWMAMA padažo su rūkyta paprika „Chipotle“
Žiupsnelio KOTANYI džiovintų raudonėlių
50 ml pieno
50 ml grietinėlės
100 g DOBILAS ekologiško sūrio be laktozės
KITCHEN ME smulkintą triušieną supjaustykite smulkiais kubeliais ir marinuokite muskato prieskoniais, kmynais, rūkyta paprika, KOTANYI druska, pipirais ir KOTANYI malta kalendra. Triušieną dėkite kepti į ZYLE keptuvę su OBELIŲ čili pipirų skonio rapsų aliejumi, susmulkinkite česnaką ir įdėkite į keptuvę, viską gerai pakepkite ir retkarčiais pamaišykite.
Svogūnų laiškus supjaustykite stambiomis dalimis, sluoksniuotą tešlą iškočiokite. Į kepimo formą klokite tešlą. Kiaušinius išplakite, pilkite WOWMAMA padažo su rūkyta paprika „Chipotle“, dėkite KOTANYI džiovintų raudonėlių, pieną ir grietinėlę, gerai išmaišykite iki vientisos konsistencijos.
DOBILAS ekologišką sūrį be laktozės susmulkinkite. Į kepimo formą, išklotą tešla, dėkite keptą triušieną, sūrį, pjaustytus svogūnų laiškus, plaktus kiaušinius. Skardelę uždenkite folija ir kepkite 180 °C temp. orkaitėje 10–15 min., nuimkite foliją ir pakepkite dar 5 min.
Skanaus!