Gaivinantis ananasų ir ledų desertas su karamelizuotais rūkytais riešutais (Receptas)

Vasarą mėgaukitės ne tik oru ir atostogomis, bet ir nepamirštamais skanėstais, kurie tiks net ir veganams.

Laidą #AlfasMieste žiūrėkite čia


Ananasų ir ledų desertui pagaminti reikia:

  • 1 ananaso

  • 1 saujos pistacijų ir migdolų

  • 1 saujos kedrinių pinijų

  • 1 saujos anakardžių

  • 2 šaukštų DANSUKKER auksaspalvio sirupo

  • 50 ml romo

  • Žiupsnelio druskos

  • 1 indelio NATURLI avižinių valgomųjų ledų su pistacijų riešutais

  • 100 ml NATURLI augalinio gėrimo „Do not call me milk“

  • 1 citrinos

  1. Atpjaukite ananaso griežinėlį ir kepkite ant įkaitinto ZYLE KAMADO grilio iš abiejų pusių, kol apskrus ir šiek tiek suminkštės.

  2. Į įkaitintą ZYLE keptuvę dėkite riešutus ir kepkite virš įkaitinto grilio, kol apskrus, pilkite DANSUKKER auksaspalvį sirupą, romą ir karamelizuokite 2–3 min., pagardinkite druska ir gerai išmaišykite.

  3. Į virtuvinį ELECTROLUX trintuvą dėkite NATURLI avižinių valgomųjų ledų su pistacijų riešutais, pilkite NATURLI augalinio gėrimo „Do not call me milk“ ir sutrinkite iki vientisos konsistencijos. Į pasirinktą lėkštę pilkite gautą ledų masę, dėkite karamelizuotus riešutus ir keptą ananasą. Papuoškite ananaso viršūne ir užtarkuokite citrinos žievelės.




Skanaus!