Vasarą mėgaukitės ne tik oru ir atostogomis, bet ir nepamirštamais skanėstais, kurie tiks net ir veganams.
![](https://static.wixstatic.com/media/215589_f907121e50284f7c96ced76480b641fa~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_147,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/215589_f907121e50284f7c96ced76480b641fa~mv2.jpg)
Laidą #AlfasMieste žiūrėkite čia
Ananasų ir ledų desertui pagaminti reikia:
1 ananaso
1 saujos pistacijų ir migdolų
1 saujos kedrinių pinijų
1 saujos anakardžių
2 šaukštų DANSUKKER auksaspalvio sirupo
50 ml romo
Žiupsnelio druskos
1 indelio NATURLI avižinių valgomųjų ledų su pistacijų riešutais
100 ml NATURLI augalinio gėrimo „Do not call me milk“
1 citrinos
Atpjaukite ananaso griežinėlį ir kepkite ant įkaitinto ZYLE KAMADO grilio iš abiejų pusių, kol apskrus ir šiek tiek suminkštės.
Į įkaitintą ZYLE keptuvę dėkite riešutus ir kepkite virš įkaitinto grilio, kol apskrus, pilkite DANSUKKER auksaspalvį sirupą, romą ir karamelizuokite 2–3 min., pagardinkite druska ir gerai išmaišykite.
Į virtuvinį ELECTROLUX trintuvą dėkite NATURLI avižinių valgomųjų ledų su pistacijų riešutais, pilkite NATURLI augalinio gėrimo „Do not call me milk“ ir sutrinkite iki vientisos konsistencijos. Į pasirinktą lėkštę pilkite gautą ledų masę, dėkite karamelizuotus riešutus ir keptą ananasą. Papuoškite ananaso viršūne ir užtarkuokite citrinos žievelės.
Skanaus!