top of page

Uogų desertas


Uogų desertas, vmg receptas

4 asm.

Gaminimas 10 min.

Kepimas 15-20 min.

Orkaitės t-ra 170 °C


Reikia:

  • ½ lavašo

  • 250 g maskarponės

  • 3 šaukštų cukraus miltelių

  • 1 šaukštelio vanilinio cukraus su natūralia vanile

  • 1 tarkuotos citrinos žievelės

  • 400 g mėgstamų šviežių uogų (braškių, aviečių, gervuogių, šilauogių)

1. Kepimo formą neaukštais kraštais (18 cm skersmens) išklokite lavašu.

2. Maskarponę gerai išsukite su cukraus milteliais ir vaniliniu cukrumi. Kremą sudėkite ant lavašo, išlyginkite ir dėkite kepti į 170 °C orkaitę.

3. Kepkite apie 15–20 min.

4. Iškeptą pyragą pravėsinkite ir užberkite uogas.

Naujausi įrašai

bottom of page