top of page

Gaivi burokėlių mišrainė su slyvomis, pupelėmis ir grybais (Receptas)

Dar vienas burokėlių mišrainės/salotų variantas su slyvomis, pupelėmis ir grybais. Sotus, pilnas mėgstamų skonių ir gaivus patiekalas vakarienei arba pietums.

burokėlių mišrainė su pupelėmis ir slyvomis_receptas
VMG nuotr.


Burokėlių mišrainei su slyvomis, pupelėmis ir grybais pagaminti reikia:

  • 200 g virtų burokėlių

  • 200 g virtų pupelių

  • 150 g marinuotų grybų

  • 1 nedidelio svogūno

  • 2–3 šaukštų kapotų džiovintų slyvų

  • 1 vidutinio obuolio

  • Žiupsnelio juodųjų pipirų

  • 2 šaukštų DAUMANTŲ pusriebio majonezo „Klasikinis“

1. Į dubenį sudėkite kubeliais pjaustytus virtus burokėlius, pupeles, marinuotus grybus, smulkiai pjaustytą svogūną, slyvas ir kubeliais pjaustytą obuolį, įberkite juodųjų pipirų, dėkite DAUMANTŲ pusriebio majonezo „Klasikinis“.

2. Viską gerai išmaišykite. Patiekite mažuose mėgstamuose indeliuose.


Video receptas:


Skanaus.





Naujausi įrašai

bottom of page