„Chia“ pudingas su mangais ir šokoladu

Čija sėklos yra desertų draugės. Čija sėklų pudingas su mangais ir šokoladu. Receptas, kuris papuoš kiekvieną dieną.


4 asm.

Gaminimas 20 min.

Zzz 1 val.


Pudingui su mangais pagaminti reikia:

  • 400 ml augalinio pieno

  • 2 šaukštų agavų sirupo

  • 4 šaukštų „chia“ (ispaninio šalavijo) sėklų

  • 2 šaukštelių agaro

  • 1 mango

  • 50 g šokolado

1. Įkaitinkite augalinį pieną, suberkite „chia“ sėklas, supilkite agavų sirupą ir kaitinkite, kol užvirs. Tuomet palaipsniui suberkite agarą, intensyviai maišykite. Pavirkite 2–3 min., po to supilkite į silikonines formeles. Stingdykite šaldytuve 1–2 val.

2. Prieš patiekdami nulupkite mangą, pusę mango sutrinkite iki tyrės. Garų vonelėje ištirpinkite šokoladą, sumaišykite su mango tyre.

3. Pudingą patiekite su mango gabaliukais ir šokoladiniu padažu.


Skanaus

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg