Ryškus, vis dar labai madingas ir, svarbiausia, maistingas pasirinkimas pietums ar draugų vakarėliui. Budos dubenėlis – tai tiesiog gausus skonio ir įkvepiantis maistas, nes griežtų taisyklių čia nėra – drąsiai eksperimentuokite, pagrindui rinkitės ankštinius, kruopas ir maišykite juos su ryškiaspalvėmis daržovėmis, trupučiu vištienos ar jūrų gėrybėmis.
Pagaminti šį patiekalą labai nesudėtinga.

Išvirkite vištieną arba kalakutieną. Kol virs, paruoškite ryžių makaronus. Avokadus supjaustykite kubeliais, o traškias daržoves, ridikus ir burokėlius – plonais griežinėliais. Pakepinkite kelis šaukštus sėklų (labai tinka moliūgų) ir gabalėliais supjaustykite virtą mėsą. Viską vainikuokite mėgstamu padažu, pavyzdžiui, padažu makaronams su bazilikais, o dėl kvapnumo papuoškite keliais šviežio baziliko lapeliais.
Gardžių atradimų.