Pabodo mėgstamos salotos? Atraskite naujas mėgstamiausias: šios, su avinžirniais, daržovėmis ir fetos sūriu yra lengvos, sočios ir gaivios. Su ZYLE daržovių smulkintuvu šias skonių pilnas salotas pagaminsite greitai ir lengvai.
JUMS TAIP GAL GALĖTŲ PATIKTI:
Salotų su avinžirniais, daržovėmis ir feta receptas:
1 morkos
1 svogūno
1 skiltelės česnako
1 pomidoro
2 šaukštų alyvuogių aliejaus
300 g virtų avinžirnių
1 saujos brokolių žiedynų
5–6 jaunų morkų
½ saujos petražolių
1 saujos vyšninių pomidorų
¼ aitriosios paprikos
100 g fetos sūrio
1 saujos špinatų lapelių (papuošimui)
Žiupsnelio druskos
Žiupsnelio juodųjų pipirų
1. Morkas, svogūnus, česnakus susmulkinkite ZYLE daržovių smulkintuvu.
2. Morkas, svogūnus, česnakus susmulkinkite ZYLE daržovių smulkintuvu.
3. Į įkaitintą keptuvę su alyvuogių aliejumi sudėkite smulkintas morkas ir svogūnus.
Kepkite apie 3–5 min. nuolat maišant, kol daržovės suminkštės.
4. Sudėkite virtus avinžirnius ir kepkite dar 2 min., supilkite trintus pomidorus ir
troškinkite apie 5 min.
5. Ant troškinio dėkite brokolius ir jaunas morkas, uždenkite dangčiu ir troškinkite apie
5 min.
6. Dėkite smulkintas petražoles, vyšninių pomidorų puseles, griežinėliais pjaustytą
aitriąją papriką, berkite druską ir pipirus. Viską išmaišykite.
7. Patiekite su fetos sūriu ir špinatų lapeliais.
Video receptas:
Skanaus.
Comments