Arbūzų, braškių ir kivių ledai (receptas)

Sveiki, skanūs, gaivinantys ir natūralūs. Toks yra apibrėžimas ledų, kuriuos galima laižyti be jokių sąžinės priekaištų.

Vasariškas ir lengvas receptas.

Arbūzų, braškių ir kivių ledai (receptas)
VMG archyvų nuotr.

Apie 10 vnt.


Arbūzų, braškių ir kivių ledams pagaminti reikia:

  • 300 g kubeliais pjaustyto arbūzo be sėklų

  • 200 ml braškių skonio nektaro

  • 3–4 kivių

  • 20 g medaus

1. Arbūzą sutrinkite su braškių nektaru ir užpildykite apie 1/2 ledų formelių talpos. Įstatykite laikiklius ir šaldykite apie 2 val.

2. Tuomet sutrinkite kivius su medumi ir užpilkite ant sustingusio arbūzo sluoksnio. Šaldykite dar apie 4 val.


Skanaus!

Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline1.jpg
Alfo didysis kulinarinis šou naujasis sezonas vmgonline.jpg