Arbūzų, braškių ir kivių ledai (receptas)
- vmgonline

- 2017-08-01
- 1 min. skaitymo
Sveiki, skanūs, gaivinantys ir natūralūs. Toks yra apibrėžimas ledų, kuriuos galima laižyti be jokių sąžinės priekaištų.
Vasariškas ir lengvas receptas.

Apie 10 vnt.
Arbūzų, braškių ir kivių ledams pagaminti reikia:
300 g kubeliais pjaustyto arbūzo be sėklų
200 ml braškių skonio nektaro
3–4 kivių
20 g medaus
1. Arbūzą sutrinkite su braškių nektaru ir užpildykite apie 1/2 ledų formelių talpos. Įstatykite laikiklius ir šaldykite apie 2 val.
2. Tuomet sutrinkite kivius su medumi ir užpilkite ant sustingusio arbūzo sluoksnio. Šaldykite dar apie 4 val.
Skanaus!


























