Gaivus su aštroku poskoniu, tonizuojantis arbūzų limonadas yra tiesiog tobulas gėrimas vasarą.
![arbūzinis limonadas_Alfo receptas](https://static.wixstatic.com/media/215589_76de385ab8884fb7ae20bdc547d95ad4~mv2.jpg/v1/fill/w_147,h_147,al_c,q_80,usm_0.66_1.00_0.01,blur_2,enc_auto/215589_76de385ab8884fb7ae20bdc547d95ad4~mv2.jpg)
Video receptą žiūrėkite čia.
2–3 asm.
Gaminimo laikas: 5 min.
Arbūzo skonio limonadui pagaminti reikia:
¼ nedidelio arbūzo
1–2 šaukštų DANSUKKER cukraus sirupo
1 žaliosios citrinos sulčių
žiupsnelio Sičuano pipirų
5 g aitriosios paprikos
2 saujų ledukų
1 stiklinės TICHĖ natūralaus gazuoto mineralinio vandens
1. Arbūzą susmulkinkite peiliu ir sudėkite į ZYLE kokteilinę, pilkite DANSUKKER sirupą.
2. Dėkite likusius ingredientus, išskyrus TICHĖ gazuotą mineralinį vandenį.
3. Gerai sutrinkite kokteiline iki vientisos masės.
4. Į stiklines sudėkite ledukus ir ant jų supilkite kokteilio masę.
5. Užpilkite iki viršaus gazuotu vandeniu ir papuoškite arbūzo skiltele.
Skanaus.