top of page

Ar kada teko tokių ragauti: azijietišku stiliumi ruoštos salotos su koldūnais



ALFAS TOP videoreceptą žiūrėkite ČIA


Reikia:

  • Saujos neutralaus skonio salotų lapų (romaninių)

  • 1 morkos

  • 2 trumpavaisių agurkų

  • ½ raudonosios paprikos

  • ½ vid. dydžio pankolio

  • 1 raudonojo svogūno

  • 150 g šaldytų sojos pupelių

  • 300 g GYOZA koldūnų su vištiena ir grybais

  • Aliejaus (kepti)

Padažui:

  • 2 šaukštų WOW MAMA padažo „Sweet Asia Sauce“

  • 1 cm dydžio gabaliuko nuvalytos imbiero šaknies

  • 1 apelsino


1. Padažui supilkite WOW MAMA padažą „Sweet Asia Sauce“ į dubenėlį, patarkuokite imbiero bei apelsino žievelės ir įspauskite apelsino sulčių.

2. Į kitą dubenį sudėkite pasmulkintus salotų lapus. Morką ir agurkus supjaustykite pailgomis plonomis riekelėmis, papriką – plonomis pailgomis juostelėmis. Supjaustykite plonai pankolį ir raudonąjį svogūną.

3. Visas daržoves sudėkite ant salotų lapų atskiromis krūvelėmis, nemaišykite. Šaldytas sojos pupeles atšildykite, perplaukite verdančiu vandeniu ir taip pat sudėkite į dubenėlį.

4. Į keptuvę įpilkite aliejaus, pakaitinkite. Sudėkite GYOZA koldūnus su vištiena ir grybais, uždenkite keptuvę. Kepkite 2–3 min., kol apskrus. Įpilkite į keptuvę su koldūnais apie 100 ml vandens, uždenkite ir garinkite dar apie 3–4 min.

5. Užpilkite padažu salotas, ant viršaus išdėliokite pagamintus koldūnus.


Skanaus!



Naujausi įrašai

bottom of page