top of page

Apverstas rabarbarų pyragas


Reikia:

  • 500 g rabarbarų

  • 50 g minkšto sviesto

  • 2 šaukštų DANSUKKER nerafinuoto cukranendrių cukraus

  • 100 g miltų

  • 60 g maltų migdolų

  • 1 šaukštelio kepimo miltelių

  • 4 kiaušinių

  • 120 g DANSUKKER cukraus „Panevėžio Plius“

  • 80 g sviesto


Kepimo formą 24 cm gausiai patepkite sviestu ir apibarstykite cukrumi. Rabarbarus supjaustykite riekelėmis. Sudėkite juos į formą.Minkštą sviestą suplakite su cukrumi, palaipsniui įmuškite kiaušinius, o po to įmaišykite miltus, migdolus ir kepimo miltelius. Įberkite žiupsnelį cukraus. Tešlą supilkite ant rabarbarų ir šaukite į orkaitę 30-35 min. 180 °C.Pyragą ataušinkite ir apverskite ant padėklo.

Naujausi įrašai

bottom of page