top of page

Alfo želės arbūze receptas muša rekordus: tai skonio ir grožio bomba!

Kulinarinių bombų gaminimas įdomus tuo, jog niekada nežinai, kad gamini kulinarinę bombą. Taip nutiko Alfui, kuris tiesioginėje laidoje VIENAS NAMUOSE gamino, regis, paprasčiausią želė ir uogų desertą arbūze, o pagamino socialinius tinklus sprogdinančią šios vasaros bombą!


Alfo Ivanausko receptas, želė arbūze
VMG archyvų nuotr.

„Vasara yra geriausias metas žaisti ir eksperimentuoti, mėgautis dalykais, kurie dovanoja pozityvių emocijų ir vaikiško džiaugsmo. Paprastai vasarą želė su vaisiais ar uogomis visada bent trumpam išstumia sunkesnius desertus su įvairiausiais kremais ir kitokiais įdarais, tačiau želė arbūze skamba kaip intriga, kuriai neįmanoma atsispirti. Manau, čia ir yra šio želės deserto stulbinamos sėkmės paslaptis. Įsivaizduokite, po pietų ar vakarienės pasakote, kad desertui – arbūzas, šią žinią visi pasitinka be didelio entuziazmo, o jūs prapjaunate arbūzą ir jo viduje – staigmena! Netikėtumas yra geriausias efektas, o šiuo atveju dar ir turinys yra neatsispiriamai skanus.


Alfo Ivanausko receptas, želė arbūze

Jeigu gaminsite šį desertą pagal mano receptą, užtruksite vos kelias valandas, bet galite pasiruošti iš vakaro ir stingyti per naktį. Į išskobto arbūzo vidų galima sudėti įvairiausias mėgstamas uogas ir vaisius – ir daržo, ir sodo, ir miško, ir egzotines. Kuo įvairesnės ir kuo daugiau – tuo skaniau ir įdomesnė deserto „faktūra". Želė gali būti gaminama iš vyno, sidro, taip pat nealkoholinio vyno, sidro, sulčių, limonado – tai irgi skonio reikalas, – eksperimentams drąsina Alfas Ivanauskas.


Išsamų gaivaus želės torto arbūze receptą ir Alfo patarimus rasite čia

Alfo Ivanausko receptas, želė arbūze

Skanaus!

Naujausi įrašai

bottom of page